Σχετικά με μας

Η επιχείρηση μετρά πάνω από μισό αιώνα.

Το 1950 οι γονεις μου Ευαγγελία και Γιάννης Ράος ξεκίνησαν μαζί δακτυλογραφήσεις και φωτοτυ-πίες μέσα στην καρδιά της παλιάς αγοράς του Πειραιά και επί της οδού Μακράς Στοάς (αργότερα σαυτό το σημείο ήταν το Σούπερ Μάρκετ Πειραϊκόν). Η μητέρα μου έχοντας βγάλει την σχολή των καλογρεών του Πειραιά “Jean d’Arque” με πτυχίο Γαλλικής γλώσσας και με γνώσεις Ιταλικής και Αγγλικής γλώσσας, ο δε πατέρας μου εργαζόταν σε λογιστήριο μεταφορικής και εκτελωνιστικης εταιρίας στο λιμάνι του Πειραιά, ξεκίνησαν δυναμικά την επιχείρηση τους και εδραιώθηκαν σε όλο τον Πειραιά, έχοντας πελάτες από όλες σχεδόν τις επιχειρήσεις (Επισκευαστική ζώνη Περάματος, εκτελωνιστές, συμβολαιογράφους, δικηγόρους κ.λ.π.). Αργότερα το 1973 , ή έδρα της επιχείρησης τους μεταφέρθηκε επί της Νοταρά 45, όπου και είναι μέχρι σήμερα.

Το σημαντικότερο όμως αυτής της επιχείρησης ήταν η σωστά ολοκληρωμένη εργασία που παραδίδανε στους πελάτες. Έτσι διδάχθηκα κι εγώ να παραλαμβάνω ένα κακέκτυπο πρωτότυπο και να παραδίνω ένα άριστο αντίγραφο(με γούστο και μεράκι). Ανέλαβα την επιχείρηση το 1978 ως Φωτοτυπίες και Μηχανές Γραφείου, και το 1995 επικεντρώθηκα στις Φωτοτυπίες και μέχρι σήμερα λειτουργεί -παρόλη την οικονομική δυσκολία- αισίως.

Ο εργασιακός χώρος είναι 18 τετραγωνικά και μέσα σε αυτόν υπάρχουν 13 μηχανήματα. Ενας υπολογιστής , ένας εκτυπωτής-φαξ, μηχανημα πλαστικου σπιραλ, μηχ/μα μεταλλικου σπιραλ, μηχ/μα θερμοκόλλησης, μηχ/μα πλαστικοποίσης, μηχ/μα Α4-Α3έγχρωμης-ασπρομαυρης εκτύπωσης και σάρωσης (σκανάρισμα), μηχ/μα Α4-Α3 ασπρομαυρης εκτύπωσης και εγχρ.-ασπρ/ης σάρωσης, μηχ/μα Α4-Α3 ασπρομαυρης εκτύ-πωσης, μηχ/μα Α4-Α0 ασπρ/ρο εκτύπωσης και σάρωσης σχεδιων, άλλο μηχ/μα Α4-Α0 ασπρ/ρο εκτύπωσης και σάρωσης σχεδιων, πλότερ εκτύπωσης έγχρωμων και ασπρο-μαυρων σχεδίων, μηχ/μα σκάνερ σχεδίων έως 1,07 εκ πλάτος Χ 10μέτρα μήκος για ψηφιοποίηση σχεδίων σε οποιαδήποτε ανάλυση, χρώμα και αρχείο (PDF, JPEG, TIFF, BMP, PNG, TGA, PPM, EPS, GIF, IFF, PCXZ, HPR, HP-RTL).

Η επιχείρηση μπορεί συγχρόνως να αντιγράφει, εκτυπώνει ή και να σαρώνει σε όλα της τα μηχανήματα τα οποία είναι όλα συνδεδεμένα με τον υπολογιστη, είτε κατευθείαν από τον πελάτη ή από φλας ή στικ σε θύρα usb, είτε από email, ή από κινητό τηλέφωνο, ή από ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ή από ταμπλετ ως επίσης διαθέτει μεγάλη ποικιλία από χαρτια, έγχρωμα, χαρτονια, κλπ.

Επίσης διαθέτουμε μεγάλο αρχείο από εικόνες και γκραβούρες του παλαιού Πειραιά, μεγάλο αρχείο από χριστιανικές εικόνες, σχέδια από πλεκτά , χιουμοριστικά σε εικόνες και γραφικά και πολλά άλλα.

Οσον αφορά τις τιμές μας , είναι λογικές, και διαφοροποιούνται προς το συμφέρον σας ανάλογα με την ποσότητα η δε ποιότητα των υπηρεσιών , είναι η καλύτερη που υπάρχει στην αγορά και αυτό το αποδεικνύουν οι πελάτες μου οι οποίοι συστήνουν συνεχώς άλλους.